Zi de martie


Zi de martie

În mijlocul unui razboi dintre iarnă şi primăvară, toată natura era moartă. Copacii erau negri de durere, nici nu existau flori, iar iarba era silită să fie îndurerată pentru că era iarnă. O zăpadă albă se aşternea peste tot şi nu lasa să iasa frumuseţile naturii la lumină.
În 1996 pe data de 12 octombrie s-a născut o fetiţă cu ochii asemănători primăverii. Mama ei a numit-o Primăvara. Auzind natura că s-a născut o fată cu ochii primăverii, a spus ca ea va fi regina naturii, astfel războiul a fost câştigat de către primăvară. Soarele crud a apărut iarăşi pe cer cu forţe noi, Frumuseţile Naturii au iesit la lumină.
În fiecare zi, natura o urmărea pe Primăvară să vadă unde merge. Într-o zi, Primăvara se gândise să meargă prin pădure. Ajunsă acolo un copac i-a vorbit, iar fetiţa era uimită. Uitându-se în jur, o floare îi spuse să rămână acolo, până în 1 Martie. Părinţii erau distruşi că nu o mai găseau pe Primăvară. În data de 1 Martie a apărut Primăvara acasă, era o zână parcă desprinsă din poveşti.
1 Martie a fost petrecut de ea şi de părinţii ei în paradisul naturii.