O pasiune pentru viata


O pasiune pentru viata

Viata este efemera, timpul trece, clipele se duc, iar cateodata pana si amintirile se uita, de aceea am dezvoltat pasiunea de a surprinde totul, de a pastra totul prin fotografie.
Nimic nu ma fascinează însă mai mult decât oamenii: când sunt fericiti, când plâng, când îşi exprimă sentimentele, când se roagă. De multe ori, prefer sa fotografiez lumea fara sa ma fac observat, deoarece când ştiu că sunt fotografiaţi, ei se schimbă, devin serioşi, iar tot ce e natural devine dintr-o data fals.
Eu caut simplitate: oameni care râd, care unt uimiti sau suferă alături de echipa de fotbal, simplitatea copiilor, magia inocenţei, bucuria primului fulg de nea, alergatul prin praf, prin ploaie. In aceste lucruri consta frumosul,nu in siluetele feminine de la televizor. Lumea intelege frumusetea doar prin aspectul fizic,insa se insala. Eu insa fotografiez tot, oriunde aş fi, lucruri pe care lumea nu le remarcă, la care nici macar nu s-au gandit.
Încerc că surprind stările, să transmit ceva, să arăt magicul din fiecare. Vreau ca toata lumea sa inteleaga iubirea mea pentru viata, naturalete si emotie.